Historiek

De familie Depré is reeds meer dan honderd jaar bedrijvig in de landbouw en evolueerde van een molenaarsbedrijf naar een olieslagerij, vlashandel en graanhandel.

In 1847 vestigde Franciscus Depré zich op de molen in de Dorpsstraat in Beernem. Verschillende generaties later bouwde de Heer Gaston Depré in 1947 een veevoederfabriek.

Op het einde van de jaren tachtig groeide de behoefte om een beter zicht te krijgen op de kostenstructuur en op de rentabiliteit van het transport zodat ons eigen transportbedrijf TRADEP werd opgericht.

In 1987 werd Hens Voeders uit Deurne overgenomen met als doel om een marktaandeel in te palmen in het Oosten van het land, Wallonië en exportmarkten.In 1998 en 2001 werden de bedrijven Voeders De Bock en Voeders Schouppe eveneens overgenomen waardoor wij onze stevige marktpositie verder konden verstevigen.

Op vandaag leveren wij vanuit onze productievestigingen in Beernem en Deurne op een efficiënte manier hoogtechnologische industriële voeders aan landbouwbedrijven gerund door ware managers.