BABYBIGGEN

Op naar een hogere gezondheidsstatus

Wij zijn verheugd onze vernieuwde lijn babybig-voeders SANTE voor te stellen! Deze voeders zijn ontstaan rond het thema gezondheid.
In bovenstaande woordenwolk vindt U en reeks kernwoorden die als basis dienden voor de samenstelling van de nieuwe producten.

Een greep uit ons aanbod ...

Te gebruiken als prestarter bij de zeug of voor de opvang van vroeg – of lichtgespeende biggen.

Extra rijk aan melkproducten, hoogwaardige eiwitbronnen en ontsloten granen. Baby Milko DE Meel bevat bloedplasma.

Close tab

Te gebruiken vanaf 1 week voor spenen tot maximum 3 à 5 dagen na spenen.

Rijk aan melkproducten, hoogwaardige eiwitbronnen en ontsloten granen. De smakelijkheid en zeer goede verteerbaarheid van de grondstoffen zorgen voor extra voederopname rond spenen. Dit is cruciaal voor het behoud van een goede darmgezondheid.

Close tab

Te gebruiken vanaf 1 week voor spenen tot maximum 3 weken na spenen.

Gezondheid en opname staan centraal. De nieuwe concepten zorgen voor een maximale voeropname rond spenen. De specifieke keuze van additieven (zuurmengsel, pre- en probiotica, …) zijn gericht op extra veiligheid om de moeilijke periode na spenen goed te overbruggen.

Close tab

- Te gebruiken vanaf 2 weken na spenen tot een gewicht van 20 kg.
- In deze periode wordt de focus gelegd op het behalen van goede technische resultaten. Beide formules bevatten verhoogde aminozuurprofielen en specifieke grondstoffen om de groei te stimuleren.

- Baby Fit is gericht op extra veiligheid bij vertering.
- Baby Turbo is gericht op maximale groei.

Close tab

Te gebruiken vanaf 17 kg

Voor een economische opfok kan op het einde van de batterij overgeschakeld worden op deze formule die is aangepast aan de behoefte van de big op dit moment.

Close tab